Fiscaliza BASIC

La assessoria fiscal low cost per a autònoms, freelance i emprenedors que no són ni tenen perquè ser comptables, el servei més complet del mercat que inclou la gestió de la comptabilitat d'autònoms, els llibres registro d'ingressos i despeses, el llibre d'inversions i la presentació de tots els models fiscals d'un autònom sense empleats.

Si ets un petit professional autònom, un informàtic freelance, tens una petita botiga, treballes en dropshipping, embenis en e-bay o tens una tendeixi online o un petit ecommerce i estàs pensant en donar-te d'alta d'autònom, no ho dubtis, aquest és el teu servei, ja hem ajudat a donar-se d'alta d'autònoms centenars d'emprenedors com tu, et guiarem en com facturar i t'assessorarem en matèria de impostos i fiscalitat perquè puguis treballar amb plena tranquil·litat, el nostre personal farà tots els models d'hisenda i Seguretat Social per tí.

Com autònom no hauràs de preocupar-te de res, el nostre sistema t'avisa quan has de remetre'ns les factures i t'informa detalladament de el resultat de tots els teus impostos via SMS en el mòbil o per e-mail en el teu compte de correu.

Donar-se d'alta com a autònom no és una broma, has de fer-ho amb plena seguretat de fer-ho bé per a no perdre els beneficis en la cotització, com la tarifa plana d'autònoms a la qual tenen dret la majoria de les noves altes, independentment de l'edat que tinguis, a més és molt important cobrir bé el model 036 o 037 de alta en Hisenda per a evitar problemes futurs i conèixer totes les teves obligacions de facturació i presentació d'impostos. Evita errors amb el suport dels nostres professionals.

El servei BASIC de assessoria fiscal és un concepte de gestoria online per a petits autònoms, programadors, dissenyadors web, youtubers, blogers, fotògrafs, editors de vídeo i altres professionals independents, una assessoria low cost sense reduir els serveis que un freelance necessita, perquè inclou tots els models d'hisenda als quals està obligat un petit autònom o professional:

El servei Fiscal inclou també un programa de facturació online gratis amb suport telefònic perquè no tinguis cap dubte a l'hora de realitzar les teves factures, independentment que facturis a Espanya o a l'estranger, a particulars o a empreses.

Tu et preocupes pel teu negoci i nosaltres pels teus impostos, !Aquest és el nostre tracte!

(*) Aquesta quota és la que et correspon sempre que tinguis un únic règim d'IVA i no realitzis importacions des de la Xina o activitats amb diferent grup d'IAE, aquest és el cas de la gran majoria dels petits autònoms. Si en canvi et dediques a diverses activitats i com a conseqüència has de declarar diferents règims d'IVA hauràs d'acollir-te als preus de Fiscaliza MAS, si tens dubtes crida'ns

(**) Tu primera alta en el servicio de Fiscaliza es gratuita incluyendo el alta en Hacienda y Seguridad Social. Las altas/bajas sucesivas serán facturadas al importe de 120 € + IVA

(***) La mayoría de los servicios están incluidos en la cuota, pero se pueden facturar importes adiconales por el cambio de cuenta bancaria, la contestación a requerimientos de la AEAT, o la presentación de resúmenes anules si no hemos gestionado desde la Asesoría on-line de Fiscaliza todo el año.