Tramitais la meva alta d'autònoms gratis?

En efecto, Fiscaliza es una assessoria Low Cost i per tant no cobrarem res per la gestió de l'alta d'autònoms, tramitarem en el teu nom el alta en Hisenda i en la Seguretat Social sense cap càrrec a tots els nostres nous clients.

Hi ha algun temps mínim de permanència?

No, no exigim cap temps mínim de permanència, però si la teva alta és només puntual o per a menys de 6 mesos t'aplicarem un recàrrec de 100 € per les gestions d'autorització i apoderament en la Seguretat Social i Hisenda.

¿Fiscaliza da servicio en toda España?

No, no donem servei en aquelles comunitats amb règims especials, en concret donem servei en tota Espanya excepte País Basc, Canàries, Ceuta i Melilla.

Com puc resoldre els meus dubtes?

En el sistema tens enllaços a aquest efecte per a plantejar qualsevol dubte o petició, aquestes seran contestades en un màxim de 24 hores laborals, en tot cas si el teu dubte és urgent també pots trucar-nos per telèfon i t'atendrem en el moment.

Presentais tots els impostos per mi o només els confeccionais i me'ls remeteu perquè els presenti jo?

En tot cas la nostra forma de treball és igual a la d'una assessoria presencial de les de tota la vida, amb la diferència que en lloc de portar-nos la documentació personalment a les nostres oficines, ens la remets per una eina web sense coles ni esperes, després el nostre personal tramita els teus papers, amb els quals generarà els llibres obligatoris i sobre la base d'ells genera i presenta els impostos.

Com sabré el que em surt a pagar cada trimestre o si em surt a retornar?

Una vegada tramitades les teves factures i generats els teus models d'hisenda, el teu assessor et remetrà un SMS amb el resultat dels teus impostos 5 dies abans del pagament.

Doneu serveis a societats?

Donem servei de assessorament fiscal i laboral a Autònoms i Comunitats de Béns, no atenem societats limitades ni societats anònimes perquè aquest tipus d'empreses requereixen d'un grau important de compromís per part del client que no sempre es dóna.

Haig de mecanitzar i ficar jo les dades en l'eina com en altres assessoria online?

No, suposem que tu no ets un comptable i que no tens perquè saber determinades particularitats de la comptabilització de factures amb IVA, sense IVA, intracomunitàries, si dedueixen o no dedueixen etc..., aquests sistemes només condueixen a errors que després hisenda cobra multiplicats, per això són nostres professionals els que comptabilitzen els teus documents i generen els impostos.

Tinc accés als meus documents?

Naturalment, els teus documents són teus i has de poder tenir-los en qualsevol moment, per a un préstec, per a presentar en una administració, o simplement perquè vols donar-te de baixa o canviar d'assessoria. Amb la nostra eina d'assessoria online, tens tota la documentació generada a la teva disposició sempre en una carpeta i organitzada per trimestres.

Existeix límit de consultes?

Legalment sí que ho establim per a evitar abusos, en tot cas avui dia no ho estem aplicant ni esperem fer-ho en breu però si considerem que abuses t'ho indicarem i començarem a aplicar el límit establert en el teu servei.

¿Por qué debería elegir Fiscaliza?

Perquè no sols et garantim el millor servei fiscal, sinó que també el més barat, el perfil de client que busquem és el freelance o petit autònom amb poc moviment de papers al qual en una assessoria tradicional li cobraran un mínim de 50 € perquè les seves tarifes no estan pensades per a això.

Com em puc donar d'alta?

Has de donar-te d'alta en la nostra web en el botó Donar-se d'alta en Assessoria On-line i després el nostre personal et cridarà per a ajudar-te a tramitar els apoderaments necessaris en la Seguretat Social i Hisenda, des d'aquest moment t'oblides de totes les paperasses i nosaltres ens encarregarem de les teves obligacions fiscals i laborals amb plenes garanties.

Com es lliuren les factures?

Per l'eina assessoria on-line, les escaneges i ens remets els arxius, pots veure un vídeo explicatiu del sistema en Com funciona?

Com podeis tenir unes quotes d'assessoria fiscal tan barates?

Bàsicament podem mantenir aquests preus per la tipologia de client que atenem i per l'automatització i autoorganització que ens permet el sistema de assessoria on-line. En Fiscaliza llevamos asesorando a autónomos y empresas desde hace más de 20 años y somos conscientes de que en ocasiones hay clientes con muy poco volumen de trabajo a los que se les cobra unas tarifas mínimas que en esta opción no aplicamos, pues no repercutimos gastos de local, luz, e incluso el personal realiza su trabajo en los huecos libres que le quedan de la asesoría presencial (siempre en plazos cortos, pero en función de nuestros huecos de trabajo), cuando un cliente presenical viene por la oficina no le puedes decir que espere unos minutos, le hay que atender ya, el sistema on-line nos permite ajustar nuestros tiempo a las disposiciones temporales que tenemos sin desatender al cliente.