¿Qué es Fiscaliza.es?

Fiscaliza.es es una assessoria online que ofereix als autònoms i PIMES un servei d'assessorament integral per mitjans telemàtics que cobreix tota la gestió fiscal, comptable i laboral d'un autònom o petita empresa, així com la necessària assistència jurídica davant els seus treballadors, l'Agència Tributària i la Seguretat Social.

Assessors fiscals per a autònoms i freelance en tota Espanya, Madrid, Barcelona, València, Sevilla, la Corunya, Vigo, Valladolid, Cadis, Màlaga, Lleida, Girona, Alacant, Saragossa, Granada, ...

Per què donar-se d'alta?

Porque Fiscaliza es un plataforma de assessoria on-line formada per assessors professionals amb més de 20 anys d'experiència en assessoria fiscal, laboral i comptabilitat d'autònoms i PIMES.

Perquè el nostre sistema de treball per via telemàtica ens ha permès aconseguir el millor preu del mercat amb la màxima garantia de qualitat.

Perquè el nostre servei de Assessoria Low Cost, garanteix el millor resultat per als teus impostos i nòmines al millor preu, i tot per internet.

Què ens diferencia?

Som una autèntica assessoria d'empreses, com les de tota la vida només que en internet, mai ens limitarem al fet que cobreixis un formulari i cobrir amb això els teus impostos.

Sense desplaçaments ni horaris, ens remets les teves factures i nosaltres com a especialistes decidim què deduir, què no i com fer-ho per a evitar sancions i pagar menors imposats.

Sempre estan a la teva disposició en el panell de assessoria online els models fiscals i laborals presentats i veuràs en temps real el teu comptabilitat i previsió de pagaments.

Opinions sobre Gestoria on-line

Mar Rodigo va dir: Mi opinión sobre Fiscaliza es muy positiva. A pesar de ser la primera vez que trabajaba como autónoma, y de desconocer todos los trámites que tenía que realizar, habéis sabido asesorarme dándome mucha tranquilidad. Además, la web está muy bien diseñada y poder realizar todos los trámites vía web me facilita todo, me parece que es muy flexible y, de esta manera, me resulta muy cómodo trabajar con vosotros.

Jorge Prada va dir: Porto poc temps amb vosaltres, però estic bastant content amb el servei de la vostra assessoria on-line, tant en rapidesa com en operativitat, no tinc el mes mínim problema a recomanar els vostres serveis

Jorge Rojas va dir: Vengó de una Gestoria presencial de las de toda la vida y realmete antes de decantarme por fiscaliza realice varias comprobaciones, la primera fue el precio y la segunda la rapidez y elocuencia de responder mis dudas, fue suficiente para interesarme, antes de contactarlos, tuve otros contactos con otras Gestoria "on line" que mantenían su jerga del dominio fiscal que más de impresionarme me alejaban, fiscaliza hasta el día de hoy cumple con lo que dice

Maco Pérez va dir: Hace poco tiempo que trabajo con Fiscaliza pero sólo por como esta montado y no tener que estar yendo a la asesoría a dejar y recoger papeles vale la pena. La respuestas a cualquier consulta es siempre muy rápida y te lo dejan todo muy claro. Creo que al final todas las asesorías serán así porque es muy cómodo y mucho mas económico.

Oscar Soria va dir: Porto molt poquet treballant amb vosaltres, però ara com ara estic molt content. El sistema d'enviament de documents és molt senzill i per la resta, pràcticament em puc desentendre de tot. Genial!!!

Eva Cediel va dir: Llevo poco tiempo con los servicios de Fiscaliza pero he tenido la oportunidad de comprobar la seriedad y profesionalidad de la Asesoría. Estoy satisfecha por la rapidez en contestar a mis preguntas y dudas, por la comprensión y paciencia del interlocutor cuando se trata de explicar temas relacionados con los trámites de autónomos. La información llega a tiempo para nuestra organización interna.

Jesús Moreno va dir: En regles generals no trobo manca o cap fallada en els vostres serveis, les consultes si es responen ràpidament, de manera concreta i ben explicada, respecte a una assessoria física, considero que la vostra assessoria on-line és més àgil i la web és molt còmoda i intuïtiva, el servei d'atenció teléfonico molt eficaç, sempre atenen les teves crides i es prenen el temps necessari per a aclarir dubtes.

María Pérez va dir: Gracias por todo, creo que es el mejor dinero que gasto en mi empresa, el de contar con Fiscaliza.

Vanesa Piñeiro va dir: Recomiendo fiscaliza a todas mis amistades, prestan un servicio eficiente y ágil a un precio muy ajustado, y he podido comprobar que siempre están muy actualizados, algo que considero imprescindible.

Guillermo Garcés va dir: Moltes gràcies per tot el que m'heu ajudat i amb aquest servei tan bo que doneu als autònoms.

Alejandro Cano va dir: Moltes gràcies per la seva ràpida contestació. El meu total agraïment i satisfacció pels serveis que ens presten

Migeul Angel Pérez va dir: Primerament a tot t'agraeixo l'atenció tan personalitzada que teniu. És un plaer estar en la vostra llista de clients.

José Luis Moreno va dir: No m'importa estar fins que sigui necessari per a gestionar el que faci falta a nivell d'autònom. Sou una gestoria per al meu excel·lent i a un preu exquisit

José Luis Moreno va dir: Dir-vos que sou una gestoria impecable. Gràcies pels vostres serveis. Si necessito una gestoria de nou, us aviso. Moltes gràcies

Araceli Molina va dir: Moltíssimes gràcies, espero poder tornar a comptar aviat amb els vostres serveis de gestoria, que són excel·lents

Helios Manzano va dir: Els meus agraïments per l'atenció i assessoraments rebuts per part de la Gestoria. Sens dubte la recomanaré a qui precisi d'una bona gestió. Ha estat un plaer